Radionica Ljubav i Život | Ispis |  E-mail
Petak, 26 Studeni 2010 14:56


R A D I O N I C A

strah i bolest

ili

ljubav i život
Radionicu vodi Višnja Dobrinić, terapeut. 30.11.2010.(utorak) u 18.30 h Narodna knjižnica Supetar. Ulaz slobodan.

Namjera ove kratke radionice je da vas usmjeri prema Vama samima. Ako ste u potrazi za cjelovitošću, ravnotežom za vlastitim zdravljem slobodite se vlastitih ograničenja i krenite na osobno istraživanje kako bi spoznali tko ste ustvari Vi.

Često se događa da ljudi svoj „problem“ smatraju najvećim i okrivljuju druge za svoje osobno stanje, s ljubomorom razmišljaju o tuđem zdravlju, uspjehu ili „zlatnom rudniku“, a često ne razmišljaju kako se do njega dolazi. Tako svakim danom „problem“ postaje teže rješiv i stvara sve veće i veće strahove. Sreća se današnjeg čovjeka svodi na uzbudljivo gledanje u izloge i na kupovanje svega što sebi može priuštiti. Pa tako koliko je moguće što brže i jeftinije kupiti i izgled ili zdravlje. Možda je za to kriva i čitava naša kultura temeljena na posjedovanju, a ne na stvaranju i razvijanju osobnih sposobnosti.

Svjedoci smo da materijalna orijentacija preispituje bitnost svakog osobnog rada ili vremenskog angažiranja za vlastito unutarnje napredovanje ili samoiscjeljivanje.

Vjerujte, stare se navike mogu promijeniti.

Voditelj radionice, Višnja Dobrinić