Promocija knjige o Međugorju | Ispis |  E-mail
Utorak, 01 Ožujak 2011 15:17

U supetarskoj galeriji Ivan Rendić, u utorak 1. ožujka održat će se promocija knjige "Međugorje - 30 godina fenomena" autorskog dvojca Marijana Sivrića i Ive Šćepanovića.
Dvojica novinara Marijan Sivrić iz Međugorja i Ivo Šćepanović iz Splita pripremili su knjigu o Međugorju sasvim drugačiju od ostalih.
Riječ je o knjizi koja je na jednom mjestu sabrala sva događanja u Međugorju u posljednja tri desetljeća te dokumentarističkim pristupom kroz razgovore s vidicima i drugim svjedocima donijela preslika glavnih zbivanja u mjestu kojeg godiš nje posjeti preko milijun hodočasnika.

S upečatljivim, profesionalnim fotografijama raznih detalja kao i cjelokupne atmosfere tog, za mnoge, svetog mjesta knjiga će na pravi način obilježiti 30-tu obljetnicu Gospinog ukazanja.

Knjiga ''Međugorje - 30 godina fenomena'' je napravljena kao dokument vremena, donosi faktografiju, tjera vas na razmišljanje a ovoj njenoj supetarskoj promociji, koja počinje u 18,30 sati prisustvovat će jedan od njenih autora Ivo Šćepanović dok će moderatorica iste biti profesorica Gita Dragičević.